Ge en kram i kylan

Kyligt i dag också, just nu -33. Hela landet har drabbats av kyla. Fastän solen tittar fram nu så tror jag att jag håller mig inne idag. Som tur är har jag rester att äta. Jag kan ju i alla fall glädja mig åt att jag håller ner matkontot när det är kallt. Kanske också vikten.

Jag brukar ha synpunkter på radio nottbotten och det fortsätter jag att ha. I alla fall morgonprogrammet. Johan och Ellika, vilka lustiga typer. Vet inte om man ska bli arg eller skratta åt deras synpunkter. Och så kommer Wallner-Hoppe in med sina lustigheter. Jag vet att jag kan ta in en annan kanal, men trean har ingen bra musik. Och jag har en så gammal radio så det är svårt att ratta in andra kanaler. Jag får nog sätta på TV i stället. 

Ingen matlagning idag. Efter duschen ska jag dammsuga och sen se "Emmerdale". Alpina VM skiter jag i. Vi har ju inga bra svenskar som åker, och jag är inte så intresserad sen Stenmark slutade. Ser fram emot längdåknings VM i stället. Det börjar väl snart tror jag. Ska ta fram symaskinen och sy lite. Jag vill gå igenom garderoben och kolla vad jag har för kläder. Kanske jag kan sy om något. 

Ikväll ser jag "Veckans brott" och säkert nåt mer. Jag väntar på Året Runt som jag har prenumererat på. Skulle få en röd vacker väska som present om jag gjorde det. Nu var det inte det som gjorde att jag prenumererade. Jag köper ju ändå den tidningen varje vecka, och då får man den före torsdagen, då affärerna har den. 

Nu ska jag sluta skriva och gå in på Lulebor hemsida och kolla om dom har nån lägenhet å Björkskatan. Matte ser jag på torsdag först. Då är han ledig en dag. Vill tacka för alla "Alla hjärtansdags komihåg" som jag fått. Ha en bra dag i kylan. Krama om varandra så blir ni varma. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0