Alla hjärtans dag

När jag steg upp i morse var det -37 grader. Nu tror jag inte att det är mer än -34. Va less jag blir på norrbotten. Inte har dom några lediga lägenheter på Björkskatan heller. På Hertsön kan man få en lägenhet, men där vill jag inte bo. Helst vill jag flytta från detta land men det går ju inte heller. I dag vaknade jag på sursidan, som ni ser. Ska försöka ta mig i kragen och bli på bättre humör.

Har nyss skalat potatis och satt på kokning. Jag ska göra bacon, ägg och stekt potatis till lunch.  Eftersom jag inte tänker mig ut i kylan idag, så får jag ta vad jag haver till mat idag. Till middag blir det makaroner i ugn med en korvbit som såvel. I morgon jobbar ju Matte så då behöver jag väl inte äta. Jag har ju fisk i frysen så jag behöver inte svälta.

Idag är det "Alla hjärtans dag". Det får väl vara för mig, för min ekonomi orkar inte med fler presenter som jag vill ge till alla. Men jag kan sända en tanke till er. Pernilla, Oscar och Tova var här en stund igår. Alltid lika roligt när dom kommer. Dom hade Hedvig med sig, hon är så frän den lilla jycken.

Skrattade åt "Solsidan" igår. Såg också Wallander. Inte toppen direkt, men sevärd ändå. Ikväll ser jag "Nordkalloten 365" och reprisen på "Sherlock". Sen har jag boken till nöje. Skulle önska att jag hade TCM-kanalen. Där visar dom gamla filmer i min smak. Idag t ex "Borta med vinden" och "Doktor Zjivago". Men då skulle det väl bli att jag satt framför TV hela dagarna. Alltså tur att jag inte har den kanalen.

Nu blir det dusch och sen matlagning samt "Emmerdale". Hjärta på er och hej då!

                                            

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej

Vi önskar dig en bra alla hjärtans dag

Kram från oss

2011-02-14 @ 20:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0