Tvättar

Hua, det var -32 grader när jag vaknade. Tur att man bor i en varm lägenhet så man slipper frysa. Jag som hade tänkt mig på affären och helghandla. Men nu börjar jag tveka till detta. Matte är ju ledig i dag och jag tror han är ledig hela helgen. Så det behövs mat. Lite i frysen har jag så vi svälter väl inte ihjäl. Jag gör minestronisoppa till lunch. Kan tänka mig lax med potatis och hollandaise till middag.

Det blev mycket läsa igår. Skönt var det, att ligga i sköna sängen och slappa. Få se om det blir nån städning idag. I alla fall ska jag tvätta klockan ett. Innan dess ska jag byta lakan i sängen. Vad skönt jag ska sova i natt i rena lakan. 

Det blir väl TV som vanligt ikväll. "På spåret" förstås och sen ser jag kanske "Then she found me", en amerikansk dramakomedi från 2007. Och sen slår jag över på tvåan och ser "Sopranos". Och efter det blir det nattinatti.

Hoppas det blir varmare i morgon så jag kan vara ute. Nu när det är soliga dagar (som igår) vill man ju vara ute så mycket som möjligt. Tur att jag har brun utan sol så jag slipper vara vinterblek. Nu blir det duschen och sen matlagning. 

Ha det bra mina vänner. Hej då från kylan! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0