Grattis Tova!

Börjar med att gratta Tova, mitt älskade barnbarn på hennes födelsedag. Egentligen fyller hon den 29:e men den dagen finns ju inte detta år, så det får bli idag. En duktig och smart tjej. Grattis Tova!

                                        
Och sen ska man väl gratta Mikael Persbrant i hans film Hämnden, som fick en Oscar i natt. Priset var för bästa utländska film, och den är dansk inte svensk. Ingen VM medalj igår och jag tror inte det blir nån idag heller, vad det gäller damernas 10 km. Men vad gör det, jag är nöjd med att det är nollgradigt idag och sol. Säkert jättehalt på vägarna.

 Det var två bilar som krockade utanför byn i går eftermiddag. Två döda, en kvinna och en man i medelåldern. Men det var väl inte halkan som var orsaken, utan ouppmärksamhet. Jag vet ju vilka det var som förolyckades men var inte närmare bekant med dom, det är otäckt i alla fall. Hur fort olyckan kan vara framme.

Idag är Matte ledig och det blir parisare till lunch och till middag kotletter. Måste nämna ett TV-program jag såg i går. Efter "Solsidan" var det ett program som heter "Time out" med Martin Timell. Det var det sämsta TV-program jag sett. Det skulle vara roligt, men jag ville nästan gråta när jag såg det. Hur kan man lägga ner pengar på ett sånt skit? Men det är ju TV 4 förstås.

Ikväll vet jag inte om det är nåt att se för mig. Men jag har min bok. Nu ska jag in på Lulebos hemsida och kolla om det finns några lägenheter på Björkskatan. Sen blir det att kolla "Emmerdale" och skidVM. 

Den 28 februari för 25 år sen satt jag i en bil på väg mot Umeå. Det var när jag fick höra att Olof Palme var död. På passagerarstolen hade jag barnstolen med min ettåriga dotter i. Jag var tvungen att köra in till vägkanten och stå där en stund och lyssna på radion, innan jag fortsatte färden.

Nu önskar jag er ett gott slut på februari månad. Hej då för idag!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0