Lite snö har kommit

Noll grader idag än så länge. Ser ut att det har kommit lite snö, så pass att det är lite vitt på backen. Känns hurvigt. Men jag får väl plocka fram ljusningen från insidan. Ett plus är väl SAIK´s vinst över AIK på Johanneshov igår. Lillebror spöar storebror. Hihi! Vi har ju en bra målvakt som glänser ibland.

Idag måste jag hämta mina nya glasögon om jag ska se nåt på datan. Igår gick mina läsglasögon sönder. Det var bågen som brast. Det var inte första gången det hände. Kan inte räkna de gånger mina glasögon gått till tjolahejti. Men det har varit 90 kronors ögon. Dom jag nu har köpt hos optikern måste väl vara hållbarare. Kanske jag måste försäkra dom. Vet inte om det ingår i min budget. Får höra med optikern vad det kostar.

Få se om jag tar fram dammsugaren idag. Och dammsuger också. Mina händer har gått in i en värkperiod. Skrev brev igår till Maud i Lund. En julhälsning. Men det var svårt att hålla i pennan, så brevet blev bara en A4-sida. Önskar alla hade dator, för det är enklare att använda tangentbordet. Eller att jag hade en skrivare. När det värker som mest blir händerna kalla, helst kring knogarna. Får nog köpa ett par torgvantar. Att sticka kan jag glömma just nu.

Imorgon plockar jag fram tre kilo köttfärs ur frysen så att jag kan göra köttbullar på onsdag, som sen fryses in i påsar. Jag tror de blir tillagade i ugnen. Enklast så. Undrar om jag ska lägga in sill eller köpa färdiginlagd. Lutar nog åt det senaste. Det blir väl bara jag och Matte som äter sill, tror jag. Jocke och Pernilla kan ju inte fara nånstans i jul, då deras Hedvig ska valpa.

Nu ska jag in i duschen så att jag ser bra ut när jag ska på stan. Skämt åsido, kan jag inte göra nåt åt  utseendet. Fast är man ren och hel, sa min mamma, så ser man bra ut. Får väl tro på det. Ha det nu bra och hej då!

               







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0