Lite pengar i börsen, även för USA

Idag 14 grader och solen tittade fram en stund men har nu försvunnit. Har fikat och löst melodikrysset. Har märkt hur dålig jag är på att skriva för hand (med en penna). Jag är bättre på att trycka på knappar på datorn. Blir mera läsligt så. Min reumatism blir då inte bättre. Bara för att jag är envis och inte tar sprutorna. Vill hellre ha fina ben utan sår än att ha ont och vara stel. Ja, ja säger då det.

Världen är i kris, och då menar jag ekonomisk sån. Inte bara jag som har lite pengar i börsen, utan hela världen verkar ha det. Utom då kineser som har det ganska bra ställt. USA drar med sig hela västvärlden i sin dåliga ekonomi. Tror vi kan tacka Bush för detta och hans jakt på terrorister, som inte gav mycket i utdelning. Krig kostar!

Birgit ringde och pratade en stund. Roligt att höra från henne. Annars är det lugnt på västfronten. Matte kom in igår och tog två panodil. Han jobbade natt. Undrar om det är några som åker taxi till och från Lulekalaset. Kanske det är så. Luleå är ju ganska utbrett, långt till allt.

Undrar vad jag ska göra för mat idag. Till att rota i frysen, tror jag. Ikväll ser jag väl "Lavendelflickorna" på TV4 play. Missade den igår då jag såg friidrotten.

Slut för idag vi hörs. Hej då!
         



                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0