Hualigen

Mår inte så bra kan jag säga. Väntar bara på lunginflammation, det är ju vad jag åker på vid förkylning. Matte kom förbi i går och han tycker jag ska uppsökare läkare, men det känns som om jag inte ska orka det. Ska kanske bara lägga mig och hoppas det går över. Bara att hoppas på det bästa.

Skulle behöva tvätta idag och jag har tvättid klockan 13. Men det blir nog inget med det. Har snart slut underkläder så jag vet inte vad jag gör. Kan inte be Isabel för dom är ju sjuka också. Får proppa i mig panodil och tro på att det blir bra. Slut på gnäll nu.

Såg "Doc Martin" och "Wallander" igår. Dessutom såg jag en snutt av "Hollywoodfruar"reprisen på eftermiddagen. Vilka knäppa käringar det finns. Man kan ju inte säga att dom ger Sverige nån bra reklam direkt. Ikväll ser jag "Lejonet Christian". Robinson börjar ikväll men det ger jag tusan i. Dom här såporna som "Ensam mamma", "Bonde söker fru", Robinson" etc. intresserar mig inte kan jag säga. Animal planet visar ett program om späckhuggare, (kan vara hollywoodfruarna, som hugger varandra). Det tror jag att jag satsar på att se istället.

Inget för mig att skriva om idag. Ska bädda rent i sängen, duscha och törna in en stund. Kanske jag känner mig piggare efter duschen. Hoppas ni har det bra. Bättre än mig i alla fall. Sköt om er och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0