Doobidoo

Nyss druckit en mugg kaffe och ätit en lingongrova med skinkost på. 16 grader idag och mulet, förstås. Fredag är det också och snart ska en förkyld Alec komma hit medans hans mamma ska handla mat. Jag hade tänkt städa idag men det får vänta till jag är barnfri. Nu är lampan över bordet på plats och även spegeln i hallen är upphängd. Jag tackar Isabel och Matte för det. Det ända som ska göras nu innan hela lägenheten är färdig är plafonden i sovrummet. Men det är ingen brådska med detta.

Jag har bott här i två månader nu, och jag kan säga att jag har bott in mig. Trivs jättebra i lägenheten trots skavanker. Jag har ju en reparationsfond så jag kan måla, tapetsera och fixa golv om jag vill. Men jag väntar med det, det är så bökigt att bo i en reparation. Jag gjorde ju det när jag bodde i Ersnäs.

I helgen börjar VM i friidrott. Jag väntar inga medaljer för Sverige, men ska ändå kolla. Det är ju min gamla idrott som jag höll på med när jag var ung. Tillsammans med längdåkning skidor. Därför är det intressant för mig.

"Nasse frågar Nalle Puh: Hur stavar man till kärlek? Nalle Puh svarar: Det stavar man inte till, det känner man -i hjärtat." Tycker att det stämmer ganska väl. Det är svårt att förstå kärlek, men det känns.

Ikväll startar "Doobidoo" igen och det ska bli kul att se. Sen visar ettan "De dimhöljda bergens gorillor". Jag har sett den förut, men den är sevärd igen. Mitt djurintresse är ganska stort. I veckan har jag sett med ett öga på "True talent" (varför ett engelskt namn). Det är treans svar på "Idol". Få se hur det blir?

Nu blir det ett slut på dagens blogg. Har en funderation om att göra om bloggen, om jag klarar det. Men det är bara en tanke än så länge. Får se hur det slutar. I alla fall ska jag göra annat nu. Lillen kommer snart och då tar han över datorn. Fast han bara är sex år är han snart expert. Ha det så bra ! Hej då!

                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0