Uppe med tuppen

Uppe tidigt för att vinka av Alec när Isabel följde honom till skolan. Dom hade sovit här eftersom Isabel jobbat sent. Och snart kommer Matte som har jobbat tidigt och har timmar tills ikväll, då han börjar om på sitt skift. Hos mig var det år och dag sen det var så mycket spring. Ingen risk att man får lata sig, kan man säga. Idag blir det att laga både lunch och middag. Till lunch soppa och till middag köttbullar. Tog fram köttfärsen igår så det är till att göra smeten efter Emmerdale. Tror det är före och efter Emmerdale, nu för tiden.

Ingvar Kamprad är på tapeten igen i tidningarna. Hans samröre med nasisterna under andra världskriget, är väl ingen merit direkt. Och har han verkligen värvat medlemmar till nasistpartiet så tycker jag han är en skitstövel. Tur att jag inte varit på IKEA på 30 år, vill inte ge den rike nasisten mer pengar. Håller mig till Kupan. Skulle vilja ha en fåtölj, typ den på bilden här nedanför. Köper den gärna på Kupan om den är i fint skick. Nu vill jag väl inte ha den så där randig, men man kan väl klä om den så att den passar min smak. Ett snyggt tyg, en symaskin och en häftpistol så kan man göra underverk.

Måste köpa en TV tidning. Förstå min frusteration när jag har så många kanaler och måste bläddra mellan dom för att se vad det är på TV. Visserligen kan jag kolla på datorn men jag tycker det är för omständigt. Har jag tur köper Matte en tidning. AB brukar ha en TV tidning som bilaga, och Matte köper AB.

Det blir roligt att se vad dagen har att bjuda på. Än så länge är det 14 grader och dimmigt. Men igår fick jag se solen igen och hoppas det sker idag också. Ha det så bra och hej då!

                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0