Att bo i skogen

Vaknar efter ännu en regnig natt. 15 grader är det och uppehåll. Sent igår kväll såg jag en hare skuttandes förbi mitt fönster. Man kan tro jag bor ute i skogen. Jag bor i ett skogsparti och en ekorre bor i en tall här bredvid. Två igelkottar brukar traska förbi här och nu en hare. Isabel bor en bit bort och hon hade två älgar som gick förbi hennes fönster en dag. Då man kan säga att vi bor i vildmarken.

Idag kommer Alec vid fyratiden. Igår när han kom hit var han jättehungrig och trött. Men när han fått mat piggnade han till. Innan Isabel hämtade honom åt han oboy och skorpor som kvällfika. Bara för honom att åka hem och lägga sig för att invänta nästa skoldag. Han är nog hyperhungrig idag för det är broccolisoppa till lunch i skolan, Och broccoli är inte hans favorit direkt. Igår var lunchen pasta sallad med kalkon. Jag kan säga det att maten i skolan får inte högsta betyg av Alec. Sallad (kall mat enligt Alec) och soppa är bläh, tycker han.

Efter duschen spelar jag en mahjong och sen blir det Emmerdale. Kan inte förstå varför jag finner detta program så intressant. Där händer inte så mycket, men jag har sett det i flera år. Vill inte missa det. Jag älskar ju England och deras landskap. Även regnet som gör det så bördigt. Deras trädgårdar är makalösa. Deras TV-serier också. Minns ni "Familjen Ashton" på sjuttiotalet, och "Forsythesagan". Fantastiskt!

Ja det var väl allt för idag från mig. Nu skjuter dom björn i markerna här utanför. Jag förstår att det är nödvändigt. Det vimlar ju av björnar, och det finns folk som vill ha bort dom precis som vargen. Men vargar finns det inte så många av. Hoppas dom får leva. Vi hörs hej då!

                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0