Komma eller inte

11 grader och sol på morgonen. På radions väderlekstjänst sa dom, att hösten hade kommit till norrland men övriga landet har sommar fortfarande. Roligt för norrbottningarna att dom får vara först på nånting.

I dag ska visst Alec komma. Det blev inte så att han kom igår, hans pappa skulle ha honom. Men idag trodde han inte att han skulle orka, så då får Alec komma hit. I alla fall hade jag en riktig vilodag igår. Gjorde inte ett skapandes grand.

För nåt år sen läste jag tre böcker skrivna av Andrew Taylor. Tre böcker som jag tyckte var bra. Igår upptäckte jag att dessa böcker har blivit en miniserie på TV. Såg andra delen igår kväll. Och nu måste jag se tredje delen nästa fredag. Den heter "Fallen angel" och visas på Viasat Crime. Tyvärr har jag bara två böcker kvar, jag gav bort den första boken. Det konstiga med böckerna är att dom börjar i omvänd ordning. Handlingen börjar i den tredje boken och allt slutar i den första. Förstår ni hur jag menar då?

Vet inte vad jag ska göra idag. Allt beror ju på om Alec kommer eller inte. Igår kväll kom Matte hit när han hade rast. Han hade med sig en chokladbit till mig, så gulligt att han tänker på sin mamma.

Kanske jag gör våfflor till lunch om Alec kommer. Det börjar bli tomt i kylen igen. Ska be Isabel handla lite när hon far från jobbet idag.  Det börjar bli tomt också i min hjärna så jag slutar skriva nu. Ha en bra lördag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0