Inget nytt på fronten

I morse var det kyligt, bara 7 grader här på Björkskatan, men solen skiner i alla fall. Och det är fredag till mångas glädje. Även min. Då är det bara en vecka till lön. Jag blev fattigare när jag flyttade hit. Kan det bero på bostadstillägget? Antagligen! Jag tror nu inte att jag svälter ihjäl, men snudd på. Och denna månad är det mycket räkningar, så det är inte att slösa en krona.

Igår var det en glad dag för mig. Hade både Matte och Isabel var här en stund. Det gör mycket att ha sina barn i närheten. Det blir mycket prat och skratt. Isabel klippte både mig och Matte. Så nu är jag riktigt korthårig igen. Så skönt!

På TV såg jag filmen om Coco Chanel och senare Lewis. Sen sängen förstås. Jag var ganska trött eftersom jag inte hade vilat nåt under dagen.

Bläddrar i TV programmet och ser att femman visar "So you think you can dance" sen blir jag alldeles snurrig vad det gäller vad jag ska se. Det kanske blir TV fyra guld. Ser att nästa lördag visar ettan "Gäster med gester" och det kan ju bli bra.

Kalles transport står här utanför. Nån som flyttar eller flyttar in. Ja nu har jag ju kommit i ordning. Fast jag håller ju ännu på och städar efter förra hyresgästen. Lite äckligt faktiskt. Jag är inte sån att jag är pedant och inte tål skit. Men det ska vara min egen skit och inte nån annans.

Alec kommer nog på lunchen för Isabel ska jobba eftermiddag. Då blir det väl lek och spel hela eftermiddagen. Kan också bli lite barnTV. Är det så fint väder som nu, kan han ju leka med sina kompisar om dom är ute. Kanske är hans kompis, igelkotten, ute också.

Jag har inte nåt nytt att komma med denna dag. Det händer ju inte så mycket för mig. Kan ju inte tvätta varje dag, eller hur? Hoppas ni har det skönt, jag hör väl av mig i morgon så ni ser att jag lever. Hej då! 
                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0