Nu börjar finalen

Solen strålar idag på morgonen. Hoppas att detta väder håller i sig hela dagen. Ska koka köttsoppa idag. Börjar med att koka högreven innan grönsakerna ska i. Matte ska komma och äta middag, så då är det bäst att jag gör klimp. Jag är inte så förtjust i klimp, så jag får peta bort det som kommer i min tallrik.

Isabel har skickat kort på min nya lägenhet. Jag blir skakig när jag tänker på flytten. Hur jag ska klara av allt. Om jag hade några kartonger skulle jag försöka göra klart i källarförrådet. Det enklaste skulle väl vara att lägga sig ner och hoppas att allt klarar sig själv. Eller att skita i att flytta.

Stickningen flyter på bra. Fastän jag har ont i händerna, så det känns. Tar nog en promenad till Ica och köper Bregott idag. Annars är det bra att jag håller börsen stängd. Det är ju inte billigt att flytta, så jag får hålla igen nu fram till juli. Och då menar jag mer än vanligt.

Ikväll gäller det hockey i Karlstad. TV 4 visar matchen, men jag kanske inte törs se den. Kollar bara en snutt då och då. Måste tänka på mitt hjärta.  

Nu ska jag ta en dusch innan jag börjar med köttet. Ska också se Emmerdale, av gammal vana. Ha det! Hej då!

                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0