Nu händer det...........vår

Jag var jättetrött i går kväll. Orkade knappt ta mig till sängen. Kan vara det att jag inte är så van vid att ha mycket folk kring mig. Efter lunch kom Jocke, Pernilla, Oscar, Tova och Hedvig och hälsade på. Och Matte, Isabel samt Alec var ju redan här. Så roligt när vi alla var församlade och det blev mycket skratt och prat. Idag är allt som vanligt igen. Jag solo.

Matte kommer förstås på lunch och middag. Kycklingsoppa till lunch och en gryta på bogfläsk till middag eventuellt till ris. Vad ska jag då göra i dag. Verkar som om det blir en fin dag, precis som i går. Det var en verkligt härlig och skön dag igår. Varmt och vårligt. Har ingen stickning nu och ingen lust för städning. Blir lite läsa förstås. Affärerna är ju stängda idag.

Jag ser att jag måste putsa kaffekannan, sockerskålen och gräddkannan. Där har jag ju nånting att göra. Jag har också fem flyttkartonger som jag kan packa i, men inte än. Sen har jag en massa skrot som ska i soporna. Typ telefonkataloger och sånt. Kunde ju sortera bort sånt redan nu. Få se hur jag gör.

Nu ska jag i alla fall gå ut på balkongen och torka av bordet och stolen jag har där. Sopa lite kanske. JJa nu ska jag väl avsluta detta svammel. Önskar er en fin påskdag var ni nu är. Hej då!
                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0