Var är våren?

Då var det lördag igen. Kastade ett öga på almanackan och såg dagens namnsdag-Gudmund och Ingemund. Kan nån verkligen heta detta. Har aldrig hört dessa namn. Jo, nånstans i mitt minne dyker namnet Ingemund Bengtsson upp. Var det inte en centerpartist som hette eller heter detta. Eller är jag helt ute och cyklar nu.

Det är en grad ute och mörkt och tråkigt. Snart kommer Birgit för vårt melodikrysslösande. Ska bara göra några frukostmackor.

Kan nån tala om för mig hur man gör när man flyttar. Man ska vara ute ur den gamla lägenheten den sista. Och då ska det vara städat och klart. Den nya kan man inte flytta in i förrän den första. Man måste ju börja nån dag i förväg för att hinna. Vad gör jag av mina grejer sista natten? Ska man måsta betala två hyror för att flytta? Jag blir inte klok på detta. Nu var jag gnällig igen. Varför inte göra som alla andra. Skita i det.

I alla fall har jag skrivit på kontraktet nu och det är bara att posta kuvertet. Igår kväll såg jag bara "Sopranos" på TV.  Det var det enda jag tyckte var nåt att se. Ikväll vet jag inte vad det blir.

Matte är ledig i helgen så han kommer på mat idag. Till lunch gör jag spenatsoppa. Jag har redan kokat äggen som ska vara till soppan. Till middag gör jag pannbiff och potatismos. Ska också göra köttgrytan som jag ska ha till middag i morgon. Eftersom Isabel och Alec kommer i morgon vill jag göra grytan nu så jag slipper då, när jag bara vill umgås med dom.

Kan väl bli lite stickning också idag. Ha det nu så bra så hörs vi. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0