Plötsligt händer det

Så blev det Fbk som fick SM guldet. Så jag känner sorg i hjärtat idag. Men pojkarna i SAIK var inte mogna för ett guld i år. Kan nog tycka att dom gav bort segern. Men det är inte illa att ta silver. Bättre lycka nästa år. Men många av grabbarna kommer nog att försvinna till andra klubbar som har råd. Så är det ju alltid. Men SAIK har fler unga spelare som kan träda fram. Oroar mig inte så mycket för det.

När jag skulle starta datorn i morse, hände inget. Jag är ingen stjärna på det mekaniska vad gäller datorer. Jag tror ur sladden och lät den stå nån timme tills den blev tom på ström. Satte tillbaka sladden och provade igen att starta, och *********** plötsligt hände det*************. Så nu är allt som vanligt igen, annars kunde ni inte läsa detta.

Vad det gäller stickningen så ska jag börja med ärmarna idag. Matte kommer på lunch och jag gör kycklingsallad. På eftermiddagen går jag ut med soporna och kollar på Kupan om dom har kvar korgstolen. Ångrade att jag inte köpte den i måndags. Sen en tur till Ica för att köpa lite kokt skinka till mackorna som vi ska äta till melodikrysset-frukosten i morgon. Matte äter middag här, men vad vet jag inte. Tål att tänka på. Kanske snitsel.

Sen i kväll blir det TV som vanligt. Har inte kollat programmet än. Nu väntar duschen, den härliga. Ha det bra nu. Vi hörs! Hej då!
                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0