Bara en vanlig dag

Jag som sagt att jag ska rösta i flera veckor, har inte kommit iväg ännu. Nu, blir det så att jag följer med Matte när han ska rösta, och det blir i morgon. Jag vet ju hur jag ska rösta så det är inga problem.

Ett stort tack till min granne, Birgitta Karlson som har städat hissen efter pissgubben. Hon borde fått betalt för det. Men det får hon nog inte. Själv hade jag nog med att städa min lägenhet. Det blev fint i alla fall. Nu hade jag väl inte så skitigt men det blir ju damm och smulor där jag drar fram.

Var en sväng på Ica och handlade lite. Då hade det slutat regna, så jag satt en stund utanför Ica och pratade lite med folk. Sen hem och gjorde köttfärssås utan paprika (glömde köpa den) men med rivna morötter. Kokade spagetti till och gjorde vitkålssallad. Det blev middag det.

Såg på TV en stund samtidigt som jag löste korsord i min nya Året Runt. Men jag såg "Criminal mind" utan korsord. Sen sängen.

Mulet idag. Pelargonerna blommar fortfarande på balkongen. Har hoppats på att Isabel ska komma idag, men har inte hört nånting från henne om det, så det blir nog inget. Däremot har små fåglarna kommit. Men jag har inte gett dom nån mat, inte ännu i alla fall. Dom går i dom tomma blomlådorna och pickar. Dom måste ha ett bra minne i alla fall, som kommer ihåg mitt matande i vintras. Jag kommer också ihåg, att jag fick städa mycket efter den vintern. Måste hitta på nåt annat sätt att mata dom på. Som inte skräpar så mycket.

Nu måste jag sluta för jag ska lösa melodikrysset. Ha en bra lördag. Glöm inte rösta!!!!
                                  Hej då!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Hej mamma! Blir nog inte arr komma i helgen för johan jobbar med golvvård hela helgen.. :(

Puss å kram

2010-09-18 @ 17:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0