Nu är det tråkigt

Ny dag med nya utmaningar. Ska visst vara ca 10 grader nu. Det blev ingen utgång för mig igår. Pernilla kom med två kartonger som jag var tvungen gå igenom. Det var en massa saker i dom. Bl a kopparkaffepannor och andra kopparsaker. En del prydnadssaker och annat skräp. Jag behöll mandolinen, ett antikt instrument som pappa köpte i Italien på fyrtiotalet. Sen tog jag rätt på två keramikklockor som man ska hänga innanför dörren. Ringde sen till Röda Korset så då kom dom och hämtade kartongerna. Pernilla kom också med två bord, ett som jag ska ha på balkongen och ett i mitt sovrum. Så gick den dagen. Hann sticka lite grann så nu gör jag klar sockan idag.

Kanske går jag på Ica och skickar två paket idag. Gör en grönsakssoppa till lunch. Vi ska äta tacos till middag enligt ett förslag som Matte kom med igår. 

Har helt tappat intresse för att se på TV när jag fick mindre kanaler. Jag sätter på TV men tittar inte. Har nu slut korsord också. Och ingen Året Runt förrän imorgon. Får hitta på nåt annat att göra. Har snart läst ut "Svinalängorna" också. Nu är hela världen upp och ner för mig. Ingenting är som det ska vara. SAIK fick däng av HV igår också. Men i helgen spelade Oscars SAIK bra. Vann över Lule, Modo och Timrå överlägset i stadscuppen. Vad månde bliva av detta. 

Nu ska jag ta en dusch innan jag hackar grönsaker. Ser sen Emmerdale vid lunchen. Sen en prommenad till Ica med paketen. Vi hörs kanske i morgon. Hej då! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0