Bara en snabbis

Ska skriva en snabblogg innan jag ska duscha och göra mig klar för DS. Har inga bra lungor idag så det blir att ta några värktabletter innan jag går iväg. Ser ut att bli fint väder idag. Några grader varmt är det nu kl. 7 på morgonen. Jag har druckit kaffe med en franskmacka med räkost till. En sån där smaklös franska som ska rostas. Men jag rostade den inte så den var inte så god.

Var på Konsum och köpte mera rött garn igår. Skulle köpa lakan till Matte men det var så utplockat, så det blev inget. Får gå in på nätet och HM och se vad dom har till försäljning. På kvällen såg jag en film på fyran med Kevin Costner, The guardian. Har sett flera filmer med Costner när han drunknar på slutet. Så även i denna film. Ashton Kutcher var också med i filmen. Ni vet han i That ´70s show. Ikväll ser jag nog "Blekingegadebandet" på ettan.

Jag är jätteglad för alla kommentarer till min blogg. Men jag ser helst att ni sätter ut ert namn när ni kommenterar. Jag vill gärna veta vem ni är.

Nu är det duschen som väntar på mig. Ha nu en bra måndag, så bra som den kan vara. Vi hörs i morgon så har jag kanske mer att berätta. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0