Från 100-åring till hjärtblad

Börjar skriva nu fastän jag vet att jag måste göra ett avbrott snart för att lösa melodikrysset. -4 grader nu, ingen snö än. Igår öppnade dom backen i Kåbdalis. Svenska landslaget i utförsåkning ska dit och träna en vecka. Där är det som vanligt snö, fastän det inte är så långt dit. Jag minns då vi bodde där, ett evigt snöskottande. Men visst är det fint med snö. Helst när den är ren och fin, utan avgaser och skit. Och i Kåbban är snön vit. Det snöar ju mest varje dag, så den håller sig ren. Mina tre yngsta barn var riktiga slalomåkare. Men dom åker inte så mycket nu, sen vi flyttade därifrån. Nu hade jag tänkt sätta in en bild på backen, men hittade ingen som passar. Men ni kan ju själva googla in på Kåbdalis skidbackar.

Nu har jag gjort ett avbrott och löst melodikrysset, duschat,  lagat lunch, ätit, diskat och lagt upp ett par byxor åt Matte. Var på väg in till sängen för en vilopaus, när jag kom ihåg bloggen. Det har börjat snö nu. Undrar om denna snö blir kvar. Bättre det än slaskväder. Det är ju november på måndag så  det är väl tid för vinter. Hur man än önskar nåt annat så kommer man inte ifrån det. 

Matte ska bjuda på pizza till middag. Så jag kan ju bara vila mig nu och lägga mig och läsa. Har slutat med hundraåringen så jag ska börja med "Hjärtblad". Jag tycker hundraåringen inte var i min smak. Man kunde läsa den men jag blev ganska sömnig av den. Få se hur den jag ska börja med är. Ser väl lite på TV ikväll. Nu väntar min sköna säng. Ha det så bra. Hej då!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0