Rör inte Ctrl-knappen

Nu är det minus 1 grad ute och det har fallit lite snö i natt. Är säkert halt också. Har ätit en macka med mjukost på till kaffet. Sitter här med datorn och ska försöka att skriva några ord, utan att komma åt Ctrl-knappen. För om jag gör det så blir stilen fet. Alltså orden blir feta. Och då kan jag inte få tillbaka den till det normala. Hur jag än gör. Nu säger säkert vän av ordning, att jag ska låta det vara fett. Men då blir det så att när man publicerar texten, så går den knappt att läsa. Därför får jag inte komma åt den knappen.

Vet inte om Matte kommer till lunch idag. Men kommer han så gör han det. Jag fortsätter sticka på halsduken. Har stickat drygt 10 cm. Det verkar var tröstlöst, men jag ger inte upp. Måste på affären i dag. Slut mat i kylen. 

På TV igår såg jag sommarpratarna. Tyckte inte det var så bra som det brukar vara. Efter det såg jag om killarna som varit vänner sen tidig barndom. Ganska bra svensk serie. Och sen såg jag filmen som från början skulle vara en dokumentär, men som blev en spelfilm. Om två män som blev kära i varandra och den ena blev mördad. En svensk film med verklighetsbakgrund.

Ikväll ser jag väl "Veckans brott" med Leif GW Persson. Programmet syns på ettan. Förra veckan handlade det om dubbelmorden i Linköping. Har ingen aning om vad det ska handla om i kväll. Men det är ett intressant program. Vad jag ska ha till mat idag vet jag inte. Det är mycket jag inte har nån aning om idag. Bli väl nån soppa till lunch.

 Kommer ihåg några TV-program för länge sen. Om en kock som fick laga en trerätters måltid på det som fanns i kylen hos personen han besökte. Lite som "jag tager vad jag haver, sa Kajsa Varg". Det var fantastiskt vad han kunde hitta på, av nästan inget. Får försöka med nåt sånt kanske. 

Nu väntar den obligatoriska duschen och sen får jag ta matproblem. Se upp för halkan ni som har sån. Hej då! 


Kommentarer
Postat av: Monica

Hej Jane!

I dag har jag lagat din chiligryta till lunch. Den gick verkligen hem! Vi åt min dotter Saras Hällakaka till och blev rejält mätta.

Hälsningar Monica

2010-10-26 @ 11:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0