Det blir bara mörkare nu

Tidig morgon för mig. Mörkt är det ännu ute. Dom varnar för snöbyar på radion. Hua, säger jag bara. Men ändå är det inget annat att vänta på.

 Nu har jag börjat på halsduken som Tova ska få. För första gång stickar jag på rundsticka. Gesvint är det. Var till Konsum igår och köpte mer grönt-rosa-grått garn så jag inte råkar ut för det som hände med den röda mössan. Nu har jag repat upp den mössan, för det blev inte snyggt med annat garn tillsammans med det röda. Tovas mössa blev jag nöjd med. Denna polohalsduk som jag stickar nu, tror jag blir snygg också. Nu har jag stickat 5 centimeter och ska sticka 50 centimeter till, så det kommer att ta lite tid.

Det är 2 minus idag. Hade tänkt smita iväg på Kupan mitt över gatan. Bara för att kolla vad dom har till salu. Men det blir efter lunch. Jag gör en soppa och har pain riche i frysen, som vi kan äta till. Till middag blir det fisk, potatis och hollandaisesås.

På TV ikväll ser jag "Sommarpratarna", "Våra vänners liv" och en film "Keillers Park" allt detta på ettan. Så det blir mycket TV ikväll. Nu tycker jag väl inte att det är så intressanta människor med på veckans sommarpratare, men jag kollar det ändå. Man kan ju bli överraskad.

Men innan dess ska det väl hända nåt. Ser bl a "Emmerdale" kl 11.55 på fyran. Och går ut en stund. Det blev ingen tvättning för mig igår. Såg att jag hade för lite tvätt. Så jag flyttade tvättiden till onsdag. Man bör ju fylla upp maskinerna, tycker jag. 

Nu ska jag syssla med annat än att sitta vid datorn. Slutar blogga samtidigt som Gunnar Viklund sjunger "Nu tändas åter ljusen i min lilla stad" på radion. Vi behöver detta ljus nu i mörkret. Säger hej då, vi hörs! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0