Mattias födelsedag

Ska väl vara glad för att jag bor där jag bor. Än så länge ingen våldtäkt och inga större våldsbrott. Men jag kan inte sluta  undra vad folk har i huvudet. Jag menar, vad folk skräpar ner överallt. Hade vi inte mannen som äter fimpar och begagnade portionssnusar, skulle vi drunkna i detta. Eller en jättehög med trasiga kartonger lämnade på trottoaren. En baggis i en värld av miljöförstörning. Men ändå! Det behöver väl inte vara så. 

Nu kommer kylan smygande. Just nu nollgradigt. Mattes födelsedag idag. Minns dagen då han föddes, en lördag med första halkan för året. Bråttom hade han till världen men allt gick bra. Så grattis min son! 

Såg "Sommarpratarna" på ettan och "Blekingegadebandet" sista delen. Efter det en svensk film med Rolf Lassgård och Jonas Karlsson, "Den man älskar". TV-kvällen var väl så där, hade jag haft nåt att läsa hade jag föredragit det. 

Idag far Matte till Piteå lasarett för provtagning, så det blir ingen lunch här. Måste ut fastän jag mår dåligt. Ska köpa mat till Mattes födelsedagsmiddag. Tänkte göra gorgonzolabiff med pasta. En av hans favoriter. Får väl plocka i mig några panodil innan jag går ut. 

På TV i kväll ser jag kanske "Dansbandskampen" och absolut "Elvis i Hudik". En kille kom i morse hit med en dosa till TV-n. Dosan som kommer att höra till lägenheten. Har inte det rätta ordet just nu på dosan. Men alla vet väl vad jag menar. En dekoder, tror jag det heter. Är det så? Ibland kommer min stroke fram och spökar i min hjärna. 
 
Nästa vecka är det sprutdags. Sista sprutan hjälpte inte så bra denna gång. Och nu när jag fick feber, satte ledvärken igång på allvar. Det blir nog ingen DS på torsdag om inget under händer. Och hur ska jag ta mig till sjukan på måndag för provtagning. Fasar för backen nerför. Hoppas att det inte är halt också, då får jag hoppa över sprutan denna gång. Har ingen lust att falla på väg till sjukan. Men det är ju på måndag, så jag ska väl inte orora mig för detta nu. 

Jag ska lägga mig en stund nu och vila. Ser sen "Emmerdale" och hoppas att jag tar mig ut. Ha det så bra!                             Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0