Städfredag

Dimmigt och disigt ute. Ser ingen sol nånstans. Tur att man har en kaffekopp att njuta av. -3 grader är det, men jag har förhoppningar om att solen kommer att visa sig under dagen. Men jag hinner nog inte gå ut nånting idag, ska ju både tvätta och städa. Har tagit fram bröd från frysen som ska vara till soppan idag. Till middag gör jag det enkelt för mig. Värmer upp bruna bönor från onsdagen och steker korv och bacon till det.

Idag kommer inte mitt boxer att funka. Jag sade ju upp det till den 1/10. Ska bli intressant se  vad som händer när jag tar ut kortet, som jag ska skicka tillbaka. Blir jag helt utan TV då? Väntar tills Matte kommer på lunch, att kolla det.

Igår blev det ingen gympa för mig mer än den jag gjorde i bassängen. I gympahallen bytte dom fönster så man kunde inte vara där. Jag sysslade med sidenmålning en timme och sen spelade vi spel några stycken. På hemvägen passade jag på att gå in på Ica och köpte citronmajonäs till snitseln. Köpte också en ny Året Runt så nu har jag lite korsord att lösa i helgen. På kvällen såg jag ett gammalt avsnitt av "Lynley" på åttan. Däckade vid 23-tiden. 

Ska snart sätta igång med städningen och börjar i sovrummet med att bädda rent i sängen. Sen dammar jag och tar golvet. Klart! Sen är det bara att fortsätta i allrummet. Får se om jag tar kaklet och skåpluckorna också. Måste bli klar före 16.30 då jag ska börja med maten. Ska ju hinna vara i tvättstugan också. Skönt ikväll när allt är klart. Duschrummet hinner jag nog inte idag. Kan ta det i morgon.

Nu ska jag sätta igång med jobbet. Hoppas ni får en härlig fredag. SAIK vann över AIK i hockey igår. Det var på håret sa dom på radion. Spelar roll dom vann i alla fall. Hej då!  

Kommentarer
Postat av: Monica

Hejsan Jane !

Det där med sidenmålning verkar kul. Kan du inte visa några bilder. Vi är nyfikna både Margareta och jag. Här på Långsåsen har vi ett underbart höstväder med alla fina färger i dag. Hälsningar

2010-10-01 @ 13:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0