Städning

Det är bättre väder idag, åtminstone skiner solen. Jag har inte varit ute ännu, men bara att se solen gör ju att man känner sig piggare. Har just druckit kaffe och ätit en skinkmacka. Ny vecka och ny månad. Maj låter ju soligt och varmt. Sen beror det på hur det blir. Endera varmt och skönt eller kallt och blåsigt. Det visar sig när maj månad är slut.

Min vackra pelargon står i fönstret och längtar ut. Men än är det för kallt för den sköna. Ska försöka städa på balkongen i dag, äntligen kan ni tycka. Jag har ju pratat så mycket om denna balkong så jag förstår att ni är less. Det är jag med. Får då se om det blir av i dag.

Det har varit omläggning idag och provtagning för guldsprutan som jag ska få på torsdag. Det känns som om jag behöver denna spruta nu, har ganska ont i tår och nacke. Jag skulle vilja vakna en morgon och vara frisk. Ingen värk och allt skulle vara som förut. Måntro om jag får vara med om det nån gång?

Jag har namnsdag i dag, Jane. Av en händelse råkade jag se det på almanackan. Det är inte så många år som mitt namn har funnits med som namnsdag. Numera firar väl ingen namnsdag så det är väl ingen vits med att ha det med. 

Ingen lunch idag. Matte jobbar ju och äter på jobbet idag, själv har jag ju nyss ätit frukost så det får vara bra så. Tar en frukt till mellanmål innan middag kl.17. Till middag blir det nog pannkaka.

Måste en tur till konsum, ska bl a köpa solskydd. Ni hör att jag är optimitisk, tror att jag behöver skydd för solen. Kul va! På TV visar dom en film om björnar kl.18 på tvåan (tror jag att det var). Den ska jag se. Gillar djurprogram. Killen som gjort filmen kommer från Boden.

Jag ser väl lite på TV i kväll, men vet inte vad. Nu ska jag gå ut på balkongen och börja med städningen. Inget jag ser fram emot direkt. Hoppas er dag blir bra. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0