Klämdag

I dag är det klämdag. En sån där dag som kommer i kläm mellan helgdag och helg. För en pensionär är det en vanlig dag. En dag som alla andra. Nu är det ju så att jag har för det mesta haft såna jobb att jag inte har kunnat utnyttja klämdagar. Men när jag gick i skolan var ju klämdagar nåt bra. Extra lov! Fast egentligen fick man ju ta igen det man missade, fast det förstod man inte då.

Igår hade vi ju en varm och skön dag och på kvällen kom det ett uppfriskande regn. Det kändes riktigt renande. Idag på morgonen var det mulet  och dom har hotat med åska. Men med åskan kommer värmen som vi har saknat så länge. Lördag och söndag ska bli soliga och varma, hör och häpna. Pelargoner ut och käringen med dom.

Matte kommer med lunch idag. Så jag behöver inte bry mig om det. Kan vara skönt nån gång att bara vara. Ikväll är det friidrott från Qatar på TV. Bara två svenskar ställer upp, bl a Emma Green. Kanske man ser det. Första utomhustävlingen för i år. Jag är ju mest intresserad av sprintgrenarna. Måntro Bolt ställer upp. Han är ju outstanding. 

Ska ta fram dammsugaren i dag och ta bort lite damm. Måste ta golvet i duschrummet också, alltså vaska där. Har ni tänkt på hur mycket damm det blir i duschrummet. Förstår inte det riktigt. Man tycker ju att det ska vara lite damm, pga fukten. Men inte det. 

Stickning och bokläsning blir det också för mig. Boken jag läser är verkligen bra. Ska ut en stund också. Har tagit fram sommarkappan. Och ska även ta fram sommarväskan. Den i ljust ormskinn. Sen är Jane klar att möta sommaren. Bra va!

Nu ska jag sticka en stund innan lunchen. I morgon är det melodikrysset igen, va veckorna går fort. Nu är vi i mitten på maj, det är inte klokt vad tiden går och man blir bara äldre. Blir man klokare? Nej, skulle inte tro det. Inte jag i alla fall. Nu får ni ha en bra fredag det ska jag i alla fall ha. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0