Katten

Det verkar bli en fin dag vad vädret anbelangar. Ännu så länge skiner solen, men tyvärr så är det ingen värme att hurra för. Jag vet att det är ingen idé att klaga, men har ändå svårt att vara tyst.

Skulle ju göra pannbiff till middag igår, men jag hade inte alla ingredienser, så jag gjorde chili i stället. Det blev så mycket så det räcker till en middag till. Jocke var här en stund på kvällen innan han for till Skellefteå. Det är så roligt när han dyker upp.

Isabel ringde så det blev att prata med henne en stund. Sen blev det TV för hela slanten. "Brothers & Sisters" , andra halvan av "Morden i Midsomer" och "Brottskod:Försvunnen" och sen sängen. 

Var uppe och duschade före sex och sen gick jag och la mig igen och sov till nästan nio. Nu är jag igång för att möta den nya dagen. Jag har snart stickat färdigt en socka av två som ska till Råneå. Här går det undan. Om vädret håller i sig så går jag ut efter lunch. Hittar nåt ställe i lä där jag kan lapa sol. Det är den här tiden på året som det är skönt att vara i solen. När det blir sommar och jättevarmt håller jag mig i skuggan. När jag var ung var jag i solen alltid, men nu är det skönast att vara på skuggiga ställen.

Den rödaktiga katten på andra sidan gatan, håller på att ge mig en hjärtinfarkt. När den balanserar på balkongräcket på tredje våningen är mitt hjärta i halsgropen. Detta händer varje dag, så jag törs snart inte titta ut genom fönstret. Hon som äger katten verkar inte bry sig. Katten kan vara utstängd flera timmar, och vandrar fram och tillbaka på räcket. Rätt vad det är sätter den sig på räcket och tvättar tassarna. Man ska inte ha lätt för att få hjärtslag här. Eller så ska man inte bry sig om djur, om dom lever eller dör.

Nu ska jag ut på balkongen och kolla värmen. Blir det nåt pynt där ute idag. Matte skulle ju kunna hänga upp änglarna idag. Han är ju ledig så jag får höra med honom när han kommer. Sen blir det att sticka. Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs i morgon så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0