Oscar 13 år

Tiden går och idag blir Oscar tonåring. Kan minnas honom som en kramig, snäll liten pojke. Alltid glad och snäll, men ändå lite busig. Tyvärr har jag inget foto på honom i datorn från det han var så liten. Nu är han en stor kille som börjar växa om oss allihopa.
                                               
 Ungefär så här såg  han ut när dom bodde i Petbergsliden. Visst är han go?
                                                 
Nu ser han ut ungefär så här.  Jag har tagit bilden från hans profil på facebook. I handen håller han sin älskade hockeyklubba. Jag önskar honom välgång i sitt liv!

Inte lika varmt i dag , men solen skiner. Blåser lite gör det och det ska väl inte vara så sommarvarmt i helgen. Men vem bryr sig. Inte jag i alla fall. Visserligen är det pingsthelg men jag har som vanligt inga planer. Snart ska jag gå och köpa en blomma till Pernilla och ta en tur till övre Kupan och kolla vad dom har. 

I går var jag ute hela eftermiddagen. Var på bokhandeln och tog några kopior. Sen satt jag utanför Ica och pratade med bekanta. Tiden går fort när man har trevligt.

I dag ska vi fara till Korsträsk efter middagen och då blir vi väl där en stund. I kväll blir det som vanligt TV. Sara Löfgren är på "Så ska det låta". Jag tycker hon sjunger fantastiskt och verkar kunna många låtar. Hon är bra i det TV-programmet. Jag har sett henne i "Så ska det låta" förut.

Nu har jag inte tid att skriva nåt mer. Har mycket att göra. Är det inte så pensionärer säger? Jag skriver mer i morgon. Ha en bra fredag! Hej då!     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0