Tillsammans är man mindre ensam


-3,8 grader och varning för snö idag. Jag har inte ätit frukost än. Var tvungen att plocka fram en fralla ur frysen och den får tina av sig själv. Sen ska jag göra en kopp kaffe. Radio norrbotten har sändning från radiohuset på Gärdet i Stockholm i dag. Det gäller "Kallne och Co" och undrar varför. Jag menar varför ska dom vara i Stockholm. Är det för att dom ska träffa norrbottningar i förskingringen? Säkert! Va less jag blir.

Jag gruvar mig redan för morgondagen. Måste stiga upp kl. 5 för att ta vätskedrivande tabletter. Jag ska ju åka till Sunderby sjukhus kl. 10 och då måste dom vätskedrivande ha gjort sitt så att säga. Kl. 11 ska jag vara på reumatologen och kl. 12.30 ska jag vara på lungkliniken. Så det blir en hård dag i morgon. Men det blir skönt när dagen är avklarad och jag får stänga min dörr och vara hemma igen.

Ingen lunch med Matte idag. Äter nog en macka med ett glas mjölk till. Tvättar kl. 13 och sen får jag försöka ta mig till affären för att handla mat. Skulle behöva bärhjälp från affären men det får väl gå som det går. Får väl handla två gånger, idag och på torsdag. Att jag har fyra barn kan jag inte märka nu. Skulle tro att jag har ett och jag vill inte slita ut honom. Dom resterande tre har jag nog slitit ut redan. Jag får väl ge dom en chans att också bli gamla.

Såg en fransk film på ettan igår. "Tillsammans är man mindre ensam" heter den. En sanning med modifikation. Sen såg jag också "CSI". Har snart läst ut boken så jag försöker läsa saktare så den ska räcka längre.
Ikväll blir det final i "Mästarnas mästare", månne det blir Louise Karlsson som vinner. Hon har varit överlägsen så här långt.

Nu ska jag sy i några knappar i min jacka. En har helt lossnat och en är på väg. Sätter in en bild på Tova när hon var mindre. Hon är ju så go! Nu ska ni ha det bra ska försöka skriva i morgon innan jag far till Sunderbyn.

Hej då!                                                
                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0