Snön ligger djup på åkrarna

Snart april och ändå är det full vinter. Idag -3 grader och det är ju acceptabelt men det är för mycket snö. Tranorna börjar komma och björnarna går ur idet. Vad ska dom äta? Björnarna hittar väl nåt smådjur men det är värre för tranorna när snön är meterdjup på åkrarna. Dom får vara tacksamma om människor lägger ut mat till dom.
 
Vad jag ska äta till lunch är inte svårt att veta. Det blir ost & purjolöksoppa med vitlöksbaguetter till. Till middag blir det pytt. Jag åt middag ensam i går för Matte hade mat med sig på jobbet. Det blev att jag värmde på korvgrytan som var kvar och åt det med en hårdmacka. Till kvällen åt jag en apelsin. Slökollade på TV en stund. När man tänker efter visas det en massa skit på TV. Men det ska ju vara nånting för alla. Det jag tycker är bra tycker ju inte alla, osv. Det jag tyckte var bra för tjugo år sen, tycker jag är bara skit numera. För det mesta är det så för mig.

Hockeymatchen i går var en bedrövelse. 2-1 till Färjestad så nu blir det en ny match i Skellefteå. Då måste SAIK spela bättre om dom ska ha nån chans till fortsatt spel. Vi får väl se.

Har stickat upp ett nystan på sjalen och det blir minst ett nystan till. Vet inte om jag ska ge bort den eller behålla den. Får se hur det blir med det. Jag får väl börja med julklapparna snart. Vad jag ska gör vet jag inte men det ger sig väl.

Ikväll ser jag sista delen på "Saltön". Jag har ju läst böckerna och förstår inte hur dom ska hinna med allt som ska hända i detta sista avsnitt. Ska bli roligt att se. Nu är det nog slut i tankeförrådet för denna gång. Vi får höras i morgon i stället. Ha det så bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0