Jag är bara avundsjuk

Fredag igen och bara -1. Däremot hel mulet, måntro det blir snö. Har lite svårt att andas idag. Hoppas det går över för jag behöver handla lite. Jag har ju färdtjänst att utnyttja, men det blir ju dyrt i längden. Jag är ju inte gjord av pengar direkt. När jag läser inläggen på facebook, blir jag lite avis på dom som bara kan handla det dom vill och resa dit dom vill. Det har jag aldrig kunnat gjort. Förr gick ju mat och husrum samt ungarna i första hand. Efter pensionen är det bara räkningarna som gäller. Tur om man får över nåt till mat.  

Var på fotvården i går, det behövdes verkligen. Skönt att ha blivit av med dom långa häxnaglarna. Beställde ny tid till slutet av april så att jag får hålla efter naglarna. Det hade också blivit dyrare, visserligen bara 20 kr mer. Tur att jag har remiss annars skulle det kosta 380 kr i stället för 100 kr. Utan remissen skulle jag inte kunnat gå.

Vad blir det för mat idag?  Västkustsoppa med vitlöksbröd till lunch. Till middag korv, eventuellt korvgryta. Har inte bestämt än. Såg en film på sexan igår kväll "Departed" med Leonardo di Caprio, Matt Damon och Jack Nicholson. Den var ganska bra men lite otäck. Jag är inte så förtjust i filmer utan hjärta, ser helst snyftare eller deckare utan vapen. Då mår jag som bäst. Tänk er att låta tårarna rinna fritt över kinderna framför TV-n. En rulle hushållspapper är bra att ha till hands då. Man får ju rensa tårkanalerna då och det kan ju vara nyttigt.

Har inte köpt garn än och inte färg heller. Har inte varit längre på Storgatan än till Ica. Men det blir nog nån dag, få se om det blir idag. Lovar ingenting bestämt. Beror på mina lungor. I kväll blir det inte mycket att se på TV. Mögligtvis "Skavlan". Kanske lite ishockey på nian. Slutspel i elitserien, femte omgången. Skellefteå spelar mot Färjestad och det står 2-2 i matcher. Tummarna håller jag för mitt SAIK. Och jag håller tummarna för Oscar som är och spelar cup i Sundsvall med sitt SAIK 97 i helgen. Så det blir mycket tumhållning i helgen.

Måste också städa lite i morgon. Än har jag kvar snö på balkongen så jag kan inte städa där. Jag har sällan sol där så snön tar sin tid att gå bort. Kul när jag kommer så långt. Nästa vecka är det första  april så nu får det sätta fart med snösmältningen.
                                                        
För att lätta upp stämningen sätter jag in en bild på Alec, den lille gitarristen. Jag blir då glad då jag ser den coola grabben. Ha det så bra så ses vi. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0