Vackert väder idag

Ja då var det farväl till vintern i och med att vinterstudion på TV är slut nu. Snudd på nollgradigt i dag och solsken över hela himlen. Våren är på väg (?). Vad kan man önska sig mer.

Just nu spelar radio norrbotten P4 "Rock around the clock" med Bill Haley. Det var länge sen man hörde den låten. Jag blir förflyttad till 50-talet och Club Seven Eleven på Nygatan i Arboga. Där rockades det på söndagskvällar och jag var där varje söndag och dansade rock´n roll hela kvällen. Det var tider det. Pappa kom och hämtade mig och min kompis med bilen efter det var slut. Det var ju skola dan där på. Det var öppet 19 till 23 (seven eleven). Där fanns ingen fylla, bara skolungdomar, typ 15-16 år och det var bara dansen och en coca cola som gällde. Rock around the clock!!

Ingen lunch med Matte idag. Jag värmer upp lite rester, renskav och potatis, till mig själv. Vet inte om jag hinner till Öbergs idag. Men då får jag ta det i morgon, ut ska jag i alla fall. Måste få lapa lite sol.

Såg skidorna i går på TV. Hann också med att läsa lite. På kvällen vart det också TV. Annars vart det bara matlagning, disk osv. Till middag vet jag inte vad jag ska göra i dag. Men jag har frukostkorv, falukorv och säkert nåt annat i frysen. Det löser sig. Annars finns det ju affärer. 

Det blir väl TV ikväll också. Bl annat "Saltön". Ni får väl läsa i morgon vad som händer. Nu har jag ingenting mer att förtälja. Vi höres! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0