En dag

Ute -6 grader och det har kommit mer snö och det snöar fortfarande. Hör traktorerna som skottar bort snön kring huset så man kan ta sig fram. För vissa är snön lycka. Läste i Pitetidningen på morgonen, www.pitea-tidningen.se om Kåbdalis Skidliftar. Bröderna Gunnarstedt är inte lessna för att det kommer mer snö. Dom tjänar ju multum på snön. Gå gärna in på deras hemsida Kåbdalis skidliftar och se hur man kan göra om man bara har ett berg. Jag har bott i denna by när mina ungar växte upp, så jag vet går till. Byn är känd för att det snöar jämt.

Igår kväll såg jag på TV. Bl a "Molinska skrönor" på ettan och efter det en film, ett svenskt-finskt drama "Kid Svensk". Den senare var väl inte så bra men jag hade ju korsordet på sidan. I kväll ser jag "Mästarnas mästare" på ettan och sen "Desperate housewives" på femman och jag avslutar med trean och "The mentalist". TV hela kvällen med andra ord.

Till lunch idag gör jag bara hamburgare och prommes frites. Till middag blir det bruna bönor med korv. Skulle vilja ha fläsk, men Matte tycker inte om fläsk så därför blir det korv. Egentligen skulle det ha varit på fettisdagen men missade det då, så därför blir det i dag. Bönorna puttrar redan på spisen efter att ha legat i blöt hela natten. En del köper färdigkokta bönor men jag tycket inte att dom är så goda så därför kokar jag själv. Eller dom kokar sig själva.

Måste på Ica idag och köpa mjölk bl a. Får se hur föret är för rullatorn. Ibland får man ju bära den och det är inte så roligt. Var är våren? Längtar så mycket efter den. Just nu sjunger Tommy Nilsson på radion "En dag". Kan vara ett svar på min fråga. Eller hur? Nu ska jag inte tjata längre om detta. Har väl annat att göra än att sitta vid datorn. 
                                   Hörs i morgon. Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0