Härliga fredag

Bara -4 grader idag efter det ymniga snöfallet igår. Jag höll på att bryta ihop när jag såg hur snön bara vräkte ner utanför mitt fönster. Men man kan ju inget göra. Det är bara att bita ihop. I dag snöar det inte, än i alla fall. Sov till nio. Nog måste jag vara utvilad nu för jag låg och läste igår kväll och somnade ganska tidigt.

Det först jag gjorde när jag gick upp var att ladda mitt kontantkort till mobilen. Vad hände då kan man undra , jo när laddningen var klar och det pinglade i mobilen skulle jag kolla, då tappade jag mobilen och innan jag hade fått upp den från golvet med tången, tog det massor med tid. Men till slut lyckades det men då stod det "SIM-kortet ej godkänt" och mobilen funkar inte. Jag förstår ju att det har hänt nåt inuti mobilen men jag får inte upp den. Matte kommer ju till lunch så jag får be honom om hjälp. Jag måste säga att jag är en klant.

Efter lunch måste jag ut på byn och handla lite. Få se om jag hinner på Öbergs och köpa färg. Jag har ju middag klockan fem och maten ska också lagas innan dess. Det blir att sätta det ena benet före det andra om ni förstår vad jag menar. Har en funderation om att jag ska måla köksbordet och stolarna. Vill gärna men jag vet inte vilken färg, är sugen på blått. Men tänker på vinrött också. Få se vad det finns för färger och vad det kostar. Värst att måla blir ju underredet på bordet. Men man kan ju bara måla bordskivan. En del bord är ju så, med målad skiva och furuunderdel. Tål att tänka på.

Till lunch gör jag potatissoppa med purjolök. Jag börjar bli ganska less på soppa, men Matte vill ju ha soppa.
Hittade ett kort på Alec när han var baby och jag tycker han är så gullig på det. Han har ätit plättar med sylt, som synes utan kläder, bara för att han ska vara lättvättad.

                         
Tack och lov för den glada ungen. Hoppas kommer snart så vi får spela spel.

I kväll börjar "Så ska det låta", gör en koll på det. Kanske det är nåt mer som jag kan se. I morgon är det som vanligt melodikrysset på radion. En härlig morgon hoppas jag. Vi hörs efter krysset. Nu ska jag börja med soppan. Hej då govänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0