Den som lever får se

Bara -13 grader idag. Tittar solen fram blir det varmare, förhoppningsvis. Det har säkert varit jättekallt i natt. Man kan inte göra nåt åt vädret, tyvärr. Man får ta det som det blir. Igår kväll såg jag Lynley på åttan och sen la jag mig och läste. Det är så skönt att läggar sig med boken och bara må väl.

Efter duschen nu på morgonen kom B och lade om mitt ben så nu har jag druckit kaffe och ätit en limpmacka med ost på. Kl. 12 kommer Matte på sopplunch. Sen vet jag inte vad jag ska göra på eftermiddagen. Har inget inbokat. Om jag hade orkat skulle jag gått till Öbergs och köpt färg men jag tror att jag gör det i morgon i stället. Så då blir det nog att måla höstolen i helgen. Kanske det blir att ta fram dammsugaren idag. När man går barfota som jag gör, gäller det att hålla efter smulorna på golvet. Det är ju inte så skönt att trampa på skräpet som blir när man smular osv.

Är det nåt bra på TV i kväll? Fortsättningen på Kommisarie Lynley är det, men har inte kollat om det är nåt annat att se.  Men jag har ju boken. Igår fyllde ett barnbarn till mig år, Josefin. Det enda barnbarn som jag inte känner. Det är så sällan jag har sett henne tyvärr, men så är livet ibland. Hon bor hos sin pappa och han kanske inte vill att jag ska träffa henne. Jag har skrivit till henne några gånger och bjudit henne att komma hit och hälsa på. Får se om det blir nån gång. Synd när man tappar kontakten. Men det verkar som om tiden inte är till för att umgås med sina släktingar. Och det ska ju inte vara av tvång som man umgås utan för att man vill det. Den som lever får se. Tyvärr kan man inte leva hur länge som helst. Eller ska man säga tack och lov!

Har inget mer att skriva om så jag sätter punkt nu. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0