Sportsöndag

Så var det söndag igen. Ingen sol ännu i alla fall. -8 grader och mulet. I går på förmiddagen sken solen som bara den. Efter lunch gick jag ju ut och då gick solen bort och det började snöa i stället. Typiskt! Men det var ganska skönt ute. Gick till Ica och handlade lite och satt till och med ute en stund i snöovädret. Då fick ju folk nånting att glo på "Tokig kvinna som sitter i snövädret". Kul va!

Ska snart sätta på TV:n. Det är ju en massa sport idag. Först är det skidsport på ettan kl.13, det är inomhus VM-friiidrott, med Christian Olsson. Det är på TV 4 sport. Måste ju se detta. Luleå Hockey åkte ut från slutspelet igår när dom förlorade mot Timrå. Känner mig lite hatad idag eftersom jag håller på Skellefteå. Även mina pojkar håller på SAIK. Jag har väl ingen förhoppning om att SAIK ska vinna SM-elitserien, men i alla fall är det mitt lag. Dom är i mitt hjärta.

Det blev bara lite TV i går och mycket korsord. På nian visade dom Jane Tennison och i "Mördarens spår", bra engelsk deckare. Det var det program jag såg samt en repris på "Criminal minds". I kväll ser jag "Brothers & Sisters" på nian och "Livet på Laerkevej" på ettan.

Till lunch blir det sparrissoppa och till middag fläskkotletter, sås och potatis och en sallad. Skulle ha behövt baka nåt matbröd men det är ju söndag så jag ids inte det. Man ska ju helga vilodagen. Jag är ju en sån som har söndag hela veckan. Hinner jag ut idag? Vet inte, det beror på vädret.

Inget om melodifestivalen från mig. Jag läste i AB om vem som vann men jag har ingen kommentar. Jag struntar i detta och jag vet inte vem vinnaren är. Har inte hört talas om henne. Men jag mår bra i alla fall.

Nu ska jag in på facebook och kolla vad som hänt där mer än Luleå hockey. Nu ser jag att solen har kommit fram, jippi!!!!! Vi får höras i morgon så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0