I väntan på..............

-17 är det kl.8 men det blir snart varmare för solen värmer. Hann inte ut i går men i dag ska inget hindra mig. Ingen lunch för Matte i dag så då blir det mera tid över för mig själv. Sitter just nu och lyssnar på "Ring så spelar vi". Har varit in en sväng på facebook och kolla. Anslöt min blogg till facebook som gör att fler kan läsa den. Inte för att jag tror att det är intressant det jag skriver men det kan ju ändå vara kul för andra pensionärer att se att man kan skriva en blogg. För mig är det ju en träningssak att använda språket.

I går kväll såg jag finalen av "På spåret" och det var team Markus Birro som vann över team Peter Appelgren. Det var hårt för det slutade 32-32. Det blev utslagsfrågor och då vann Birros lag. Sen såg jag en amerikansk film på ettan med Anthony Hopkins. Den heter "Bristande bevis" och var ganska bra. Anthony Hopkins hade en ganska otäck roll men var som alltid bra. Efter filmen blev det sängen. Vaknade vid tvåtiden av en mardröm där jag slogs med hajar. Inte roligt för jag kände mig i underläge i drömmen. Var vaken en stund men sen sov jag gott igen. Det är inte så ofta jag har mardrömmar tack ock lov. För det mesta sover jag gott.

Till lunch steker jag en grillkorv med tomat. Men till middag gör jag kycklinglår i ugn med prommes frites och sallad. Jag ska inte se melodifestivalen i kväll som alla andra ska. Vet inte vad jag ska se, kanske en japansk film som visas på tvåan kl.21.15. Annars har jag min bok att läsa.

Kollade i en tidning i går om bantning. I denna djungel kan man lätt gå vilse. En metod skulle man bara äta typ fett och sånt. Ingen frukt var tillåten, mer än fet frukt typ avocado. En annan metod var inget fett tillåtet. En tredje metod skulle man ej äta socker. Och då var det socker i frukt och grönsaker också. Hur ska man veta vad som är riktigt. Ska kanske vara bäst att inget äta, bara leva på vatten och osockrat bröd. Fast då är det väl så att mjölet i brödet är fettbildande. Suck! Va trött jag blir.

Nu lägger jag ner det här för i dag. Snart ska jag kryssa. Längtar redan ut i solen. Ha det så bra govänner så hörs vi i morgon! Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0