Jag bara längtar efter sommaren

-20 grader så nu är det kallt igen. Men det kan ju bli en solig dag som det brukar den här tiden när det är kallt på morgonen. Passar på att skriva i bloggen nu innan mitt ben ska läggas om och jag ska få min guldspruta. Innan dess ska jag hinna duscha också samt ligga en timme, men det hinner jag B kommer inte förrän kl. 11. Har nyss ätit frukost och tagit medicin.

Jag såg kommisarie Lynley i går. Sen löste jag korsord men blev så trött att jag mest halvsov hela kvällen. Nu har jag ju sovit gott så jag är pigg att ta itu med dagens göromål. Har inte långt kvar att sticka på hundtröjan så den blir klar idag. Sen är det bara att sy ihop och det hinner jag också.

Till lunch blir det köttsoppa och till middag stekt frukostkorv, stekt potatis samt broccoli. Broccoli innehåller ju mycket järn så jag vill äta det för mitt blod. Så är det gott också. Ikväll tror jag att jag ser "På spåret" och sen är det en film med Anthony Hopkins som heter "Bristande bevis" som jag kanske ser. I dag är det inget "Hem till gården" för det är inomhus VM i friidrott. Kan vara spännande. Men det är på fyran så det blir mycket reklam. Jag brukar undvika att se på fyran pga reklamen. Helst när dom har sportsändningar.

Tänk att det är fredag igen, man smäller nästan av hur fort tiden går. Vi är i mitten på mars redan och vi har haft en dag med takdropp och mina fåglar har hittat tillbaka till min balkong. Och jag väntar med spänning på att snön försvinner, åtminstone på balkongen, så att jag kan städa där och invänta sommaren. Ska kolla på Kupan om dom har några utestolar. Jag har två men den ena har spruckit så den ska jag slänga. Kanske dom har nåt mer som jag kan ha på balkongen. Dom har ju priser som passar min plånbok så att säga.

Nu ska jag bädda min säng samt göra mig klar för duschen. När jag har duschat lägger jag mig och läser i min bok tills B kommer. En skön början på en ny dag, eller hur? Hoppas ni får en skön fredag och en trevlig kväll. Vi hörs, så hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0