Heja SAIK

Skellefteå slog Färjestad med 2-0 i går kväll. Vinner dom nu bara nästa match så går dom vidare i slutspelet. Hoppas!  

Dagen är nästan slut innan jag börjar med bloggen. Sov till nio och gjorde frukost. Sen var det dags för melodikrysset och efter det duschen. Hade precis börjat dammsuga och då kom Matte. Egentligen en timme för tidigt men  jag hade förberett soppan så det var bara att göra färdigt. Efter maten diskade jag och sen fortsatte jag med städningen, och där är jag nu i handlingen.

Det är -2 grader idag och stenmulet. Var igår på Konsum och köpte garn. Ljusrosa och vitt med noppor på. Ska söka bland mina mönster och se vad jag ska sticka. Ska göra det när jag skrivit färdigt. Till middag gör jag köttfärssås och spagetti. Enkelt och gott och en sallad till det samt en hård macka.

Jag hade på TV-n igår men såg som inget. Satt med ett korsord och gäspade mest hela tiden. Blir det nånting på TV ikväll måntro? Fortsättningen på "Millennium" är det på ettan men då är det samtidigt "Kommisarie Lewis" på nian och den förstnämnda har jag ju sett så jag tror jag ser på nian.  Ettan visar en film om Howard Hughes "The aviator" kl. 23.20 som jag skulle vilja se. Kan jag hålla mig vaken till dess? Återstår att se. Kanske jag hinner med en middagslur idag. Om jag gör köttfärssåsen nu kanske jag hinner knoppa en stund.

Måste blåsa i min flaska så jag får bättre med andningen. Det är mycket man måste. Ha det bra alla vänner och ni andra också! Hej då!
                                 
                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0