Nu har jag intyget

I går var det en jättefin sommardag. Varmt och skönt. Var på Ica en sväng och köpte 3 liter jordgubbar, belgiska för 20 kr/liter. Dom hade svenska också, men dom kostade skjortan. Passar inte min börs. Men så är det ju alltid, att man får betala mer för det svenska. Det gäller både kött och frukt samt grönt. Det är ju det jag känner till, vad gäller priser. Men det kan även vara annat också.

Matte var på vårdcentralen och hämtade mitt intyg, så i dag går jag och får fotostatkopior, samt skickar pappren till Luleå. Sen är det bara att hålla tummarna, att mitt yttrande går igenom. Jag behöver verkligen varje krona av min pension.

Jag gjorde blodpudding och bacon till middag. Till detta gjorde jag en vitkålssallad. Är ingen älskare av blodpudding direkt, men jag försöker äta det då och då, för det är bra för mitt blodvärde. Sen såg jag en fotbollsmatch mellan Paraguay och Japan. Det blev 0-0 och gick till förlängning, som slutade 0-0. Då blev det straffar och matchen vanns av Paraguay, (5-4). Tyvärr tycker jag. Tycker Japan spelar en roligare fotboll.

Matte ska försöka komma på lunch idag. Jag gör napolitanasoppa (typ pasta). Gott med pasta i soppa. Till middag blir det frukostkorv med mos, om Matte kommer. Annars blir det nåt enkelt, bara för mig.

I går kväll såg jag Agatha Christie deckaren på nian och sen dansprogrammet. Däremot missade jag allsången, men hörde sen att den inte varit så rolig att se. I kväll blir det nog Midsomermorden och dansarna igen. Dansarna är ju uttagna nu, och det blir kul att se  dom i action.

Nu på förmiddagen har jag ringt och beställt nytt recept till mina acetylcystein. Ska snart in i duschen och sen börja med soppan. Efter maten ska jag se Emmerdale innan jag går ut för att ta kopior på bokhandeln. Sen är det bara att posta brevet.  Nu är det inte så soligt idag. Dom har lovat regn, så blir det säkert. Men vad göra åt detta, det är bara att tacka och ta emot.  Längtar efter i morgon då jag ska ta fram fisk ur frysen och laga i ugnen. Koka potatis till och äta med majonäs och citron. Oj, vad gott det ska bli. Eller hur?

Hade svårt att få igång datorn i dag. Får se hur länge ni får läsa min blogg. Har inte råd att köpa nån ny just nu. Men jag kör så länge det går. Ha en bra sommardag så hörs vi i morgon (förhppningsvis).
                                            ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0