Jag var ute i god tid, för fotvården

16 grader men mulet i dag. Men det hinner ändra sig. I går var jag som sagt på vårdcentralen och tog prover för sprutan. Sen gick jag till biblioteket och lämnade böcker. Hämtade två nya böcker som jag reserverat. Det var Marianne Cedervalls "Svinhugg" och "Svartvintern". Har fått tips om den första och den andra ska väl vara en uppföljare. Spännande med en ny författare som jag aldrig läst förut.

Efter biblioteket gick jag till fotvården. Den var semesterstängd. Jag hade läst fel på tidkortet. Ska inte vara där förrän den 28/7. Det är så att man kan skratta på sig. Ja ingen fara, jag gick till Konsum och köpte en ny väggklocka samt jordgubbar och lite annat. Köpte också en glass som jag satte mig i solen och slickade i mig. Träffade lite bekanta som jag pratade med.  När jag kom hem la jag mig och vilade. Matte kom inte till middag så jag gjorde rotmos och fläskkorv. Länge sedan jag åt rotmos. Det var gott!

På TV slösåg jag på Lottas allsång och sen såg jag "Lavandelflickorna" på 4+. En brittisk film i min smak. I kväll är det allsång från Skansen. Kanske jag ser det och sen kanske Agatha Christie på nian. På femman är det ju dansarna och det kanske jag ser i stället. Får se hur det blir.

Matte är ingen lunchgäst idag men kommer till middag. På eftermiddagen måste jag ut och köpa, gissa vad? TOAPAPPER! som vanligt är jag snart utan detta välsignade papper. Ska också köpa majonäs. Isabel och Johan hade mycket fisk med sig i lördags. Och fisk stekt i ugnen tarvar majonäs. Fisk blir det nog till middag i morgon. Fin ädelfisk som Johan har fiskat. Jag älskar fisk och skulle kunna äta det var och varannan dag.

Nu ska jag ta itu med balkongen och torka av stolarna och annat löst. Det blir mycket damm eller vad det är som är där. Få se om det blir regn i dag. Det ser mörkt ut. Enligt radion är det inte långt till solen, bl a Gällivare har strålande sol. Så är det i norrbotten. Det är inte kallt i alla fall. 

Jag önskar er en skön sommardag! Hur än vädret blir, kan ni ha det skönt. Det ska i alla fall jag ha, trots värk och elände. Hej då! 

 PS! Om ni inte har sett filmen "Thelma och Louise" så visar 4+ den kl.22 i kväll. Den är jättebra! DS!

Kommentarer
Postat av: M Bäcklin

Hej Jane !

Kul att du fått tag i boken, "Svinhugg", har inte läst "Svartvinter",har hört att den inte är lika bra.

Ha en skön läsning!( På balkongen)?

M.

2010-06-29 @ 12:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0