Katten

Som vanligt skiner solen på balkongen, men det är ju inte så säkert att det blir molnfritt i dag. I går regnade det nån skur då och då, men dess i mellan sken solen. Åskan mullrade en stund men kom aldrig hit. Isabel och Johans besök gick fort över. Men det var ju ändå roligt att dom kom. När dom farit vilade jag en stund innan maten.

Upptäckte att klockan sackar. Alltså är det inte batteriet som är felet, utan klockans urverk. Bara att kasta skiten och köpa ny klocka. Hela mitt liv börjar vara som att kasta. Men det är ju inte bara att köpa nytt liv. Va less jag blir.

Det jag har väntat länge på har hänt. Katten mitt över gatan har ramlat ner eller hoppat ner. Klarade i alla fall ett fall på 10 meter. Man vet ju inte om den fick några inre skador. Detta fall hände  i fredags kväll, grannen min såg det, men ägaren av katten hade inte märkt att den var borta ens. När hon steg ut på sin balkong för att röka i går morse, blev hon upplyst om att katten låg under en parkerad bil på gatan. Blev hon då mer rätt om katten? Nej, katten hamnade direkt ute på balkongen igen. Stackars katt, den verkar inte vara önskvärd. Jag känner att jag blir förbannad, men det hjälper föga.

Jag såg "Morse" på TV. Konstigt nog hade jag inte sett det avsnittet, utan det var nytt för mig. Sen såg jag en film på ettan, "En dag i livet" med Robert Redford, Morgan Freeman och Jennifer Lopez. En film i min smak.

Hade lite sovmorgon i dag. Steg inte upp förrän 8.30. Har inga planer för dagen. Har lite svårt för att andas i dag. Får väl blåsa lite extra i flaskan och hoppas att det blir bättre. I morgon ska jag ju på vårdcentralen och lämna prover. Då behöver jag andningen för att gå dit. Ska också på fotvården i morgon. Så då behöver jag mera andning. Sånt är livet!

I kväll är det "The Tudors" på ettan. Det har ju varit uppehåll några veckor, men nu är det igång igen. Sen har jag slutet på boken. Till lunch gör jag mexicanasoppa och till middag gryta på fläskfilé och ris. Längtar efter jordgubbar. Få se om jag får får tag på några i morgon.

Sätter in en bild på Alec och hans egenhändigt fångade fisk på 2 kilo. Det tog 20 minuter att få upp den och den enda hjälp han hade, var att pappa höll honom i flytvästen så att han inte skulle ramla i vattnet.
                       
Bra gjort av en femåring! Han är också jättestolt över fisken. Och det kan man förstå.
Nu ska jag ta och bädda min säng och kanske sticka några varv på dom nya sockorna. Sen är det matlagning som gäller. Om vädret håller i sig , sitter ja på balkongen och läser. Blir det riktigt varmt gör jag iste. Glad sommar på er! Hej då!                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0