Spiken i kistan

Hörde nyss väderprognosen för midsommar. Kusten får soligt men inlandet sämre. Då beror det på om vi räknas till kusten eller inlandet. Det är ju ca fyra mil till kusten, så jag vill räkna mig dit. Kanske bara för att då blir det soligt här. Just nu skiner solen men det är bara 7 grader. Vad är det för fel på denna sommar. Kallt och massor med mygg. Jag kan ju glömma att gå till Lomtjärnsparken, kan ju föreställa mig hur jag ska se ut efter ett besök där. Jag brukar svälla upp så in i nordens och ibland får jag feber. Bättre att hålla sig i avgaserna eller hemma. Medan jag skrev detta försvann solen.

Har precis betalat räkningarna, så är det klart. Jag har alltså gjort klart med banken, så att den betalar mina räkningar på förfallodatumet. Jag är så rädd att jag gör av med pengar, så att det inte räcker till räkningarna. Det blir lätt så när man har lite pengar, eller liten inkomst.

Såg i går att Kupan har semesterstängt. Det var många som hängde på dörren och ville handla, typiskt. Själv skulle jag vilja ha en matta till balkongen. Men det är ingen brådska. Sommaren verkar vara långt borta än.
Känner mig oföretagsam, I går kväll såg jag inget på TV utan bara läste. Därför vaknade jag redan klockan sex i morse. Har inget planerat för dagen. 

Oroar mig för intyget som jag ska be att få på vårdcentralen. Ringde i går, men min läkare är ledig i veckan och intyget ska vara i Luleå senast den 2 juli. Jag vet ju vilken tid det verkar ta att få intyg. För mig gäller det 1000 kr i månaden, som jag förlorar om inte intyget är inne i tid. Min otur tar aldrig slut. Detta verkar vara sista spiken i kistan, om ni förstår vad jag menar. Håll tummarna för mig!

Gör en räksoppa till lunch med rostat bröd till. Till middag har jag ju kotletter kvar men jag tror jag spar det till i morgon, och gör nåt med korven jag har i kylen.

Ikväll ser jag "Harry och Charles" samt "So you think you can dance", och eventuellt "American Idol" om jag orkar hålla mig vaken. Nu ska jag göra nåt annat än att sitta vid datorn. Vad vet jag inte än. Nu ska ni ha det så bra. Vi får höras i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0