Var är sommaren?

Får man ha en favorit, om än man inte ser melodifestivalen. Jessica Anderssons "I did´t for love" har fastnat i min hjärna. Hennes sätt att sjunga låten är så innerligt och ömt, att jag förstår att den ligger etta på svensktoppen. Det är fler än jag som fastnat för den. Synd att den inte fick fara till Oslo.

Kan man bli mer arg än vad jag blir, när jag tänker på denna regering som vi har nu. Dom gick till val förra gången på arbetslösheten, dom skulle se till att vi fick mindre arbetslöshet. Men vad hände ? Nu har vi mer arbetslöshet än någonsin. Och folk mister sjukförsäkringen och får gå på socialbidrag. Jag blir arg bara jag ser statsministern med sin koögon. För att inte säga Maud Olovsson med sina undanflykter. Hela regeringen är ett skämt. Troligtvis vinner dom valet igen. Kan kanske bero på  att  folk inte känner att dom vill ha Mona Sahlin till statsminister. Och det är inte för att hon är kvinna, utan för att hon inte inger det förtroende som folk vill ha för en statsminister. Sossarna borde byta partiledare, till nån med lite mer go i.

I dag är det i alla fall soligt men lite kyligt. Blåser lite, och tänker på min son som arbetar på 90 meters höjd. Hua ♥Jocke, håll i dig!♥  Jag som får svindel när jag kommer en meter ovan backen, vill inte byta med dig.

I går reserverade jag två böcker på bibliotekets hemsida. Marianne Cedervalls "Svinhugg" och "Svartvintern". Får tag på dom i början på juli. Boken jag läser nu är sådär. Inte så bra men ändå läsvärd.

Gör grönsakssoppa till lunch. Matte kommer och äter men till hans middag har jag gjort matlåda. Han är nattbil så då får han äta på taxi.

Vad ska jag göra resten av dagen? Gå ut kanske, nu är det nog mindre pollen ute. Så fort jag kommer ut blir jag snuvig. Måste bero på att jag är överkänslig för pollen. Har aldrig varit det förut, men det är klart att jag ska drabbas av detta också. Kan också säga att det blir myggigt i sommar. Måste köpa Mygga innan jag kan gå till parken. Skulle också behöva gå på tygaffären. Men får göra det på fredag, då jag har mera råd, så att säga. Då ska jag gå på övre Kupan också. Har en del jag ska se om dom har. Bl a en grapefruktsked, en beredningsskål (när man ska göra palt), den jag har är så stor. Hittar jag också mera babylakan så köper jag dem också.

Det tål att tänka på vad jag ska göra idag, men det lutar åt utgång. Tur att jag inte ska ut och flyga, då det är pilotstrejk. Mina änglar strejkar också som ni vet, pga gubbarna på tvåan.

I alla fall säger jag plingeling på er! Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0