Sommarnatt

På radion nu tjatar dom om vilken är den bästa sommarplågan vad gäller hitlåtar. För mig är det verkligen "Sommarnatt" med Snow storm. Den väcker en rad minnen för mig och jag tror att dom som levde då, kunde den utantill. Jag bodde i Örebro när den slog igenom och jag levde ett ganska hektiskt liv med mycket jobb samt mycket nöjen. Då ville jag ha det så, men jag längtar inte tillbaka till den tiden. Men det är ingenting jag ångrar.

Solen flödar in på balkongen. Blir väl en fin sommardag i dag också. På eftermiddagen ska jag gå ut. Köpa jordgubbar, om det finns, samt en glass. Matte kommer bara till lunch i dag, så jag är ledig hela eftermiddagen. Skönt då man inte behöver jäkta.

I går städade jag och det tog några timmar, så det blev inte att jag gick ut mer än på balkongen. Började också sticka på ett par sockor. Ljusblåa med mörkare blå ränder. Får väl bli till min presenthög. Såg en repris på TV av "Morden i Midsomer" och efter det dansarna. Såg också vem som vann American Idol. Det blev Lee DeWyze, 23 år från Chicago. Mina favoriter blev tvåa, Chrystal Bowersox, och trea, Casey James. I mitt tycke var Chrystal den bästa.
 
Idag har jag inga planer mer än att jag ska gå ut. Blir som en vilodag. Nu ska jag för ovanlighetens skull, sätta på TV och se "Tillbaka till Aidensfield" och efter det "Emmerdale". Till lunch får Matte risgröt med mackor och jag ska äta uppvärmd grönsakssoppa. Till middag grillar jag en tzaziki-korv med sallad. Enkelt och billigt.

Jag har inget mer att skriva om. Ni får ha det så bra så hör jag av mig i morgon, om nån har tid att läsa på midsommarafton.  Hej då govänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0