Regn eller sol

Stenmulet i dag. Igår eftermiddag kom det några häftiga åskskurar i värmen. Verkar som om det blir en regndag. Men mig gör det ingenting, visserligen ska jag på Ica (handla igen), men det ordnar sig. Undrar om det finns jordgubbar idag? Är ganska sugen.

Till lunch idag får Matte äta plättar samtidigt som jag värmer på soppa, som blev kvar i lördags. Till middag tar jag köttfärssåsen som jag har i kylen och kokar spagetti till. En enkel matdag alltså.

"Tudor" såg jag alltså i går kväll. Efter det en film med Jamie Lee Curtis, "Mother´s boys". I mitt tycke, en ganska otäck historia. Men helt sevärd. I kväll ska jag prova att se en ny svensk serie på ettan "Om Stig Petrés hemlighet". En serie i tre delar. Huvudrollen spelas av Michael Nyqvist. Kanke inte är nåt i min smak, men jag provar ändå. Ser kanske också "Dexter" på sexan.

Katten på andra sidan har jag inte sett på ett tag. Annars såg man den jämnt på balkongen. Kanske har den gått till de sälla jaktmarkerna. Den verkade då inte vara så omtyckt, så det kanske är lika bra. Ja, jag vet inte. Bara en fundering!

Egentligen har jag mycket att göra. En del sy arbeten, ska ändra lite kläder. Ska också dammsuga, men det lovar jag ofta. Tänk att jag inte har kommit mig iväg till tygaffären ännu. Latmaja är jag. Men jag har fortfarande ont i lilltån, så jag vet inte hur det går. Räcker med att plåga mig till Ica.

Ser nu att det håller på att klarna upp på himmelen. Kanske blir det en regnfri dag i alla fall. Ser en klädförsäljare som håller på att packa upp kläder vid Tres Corona, en restaurang mitt över gatan. Hade jag haft lite pengar till övers, skulle jag kanske köpt något. Men det går bra ändå. Vem bryr sig om vad jag har på mig? När dom öppnar efter semesterstängningen på Kupan, ska jag dit och kolla vad dom har i klädväg. Jag har ju svårt att gå i trappor, så det är inte så ofta som jag är nere på Kupans nedervåning (källarplan), där dom har kläderna. Jag tror dom öppnar igen om två veckor.

Nu ska jag plocka fram några byxor som jag ska sy om. Bl a är dom lite långa, så det blir aldrig att jag använder dom. Och jag behöver dom verkligen. Dom är bruna i nån sorts sammet. Jätte snygga med en vit blus till. Jag har också en brunrandig jumper som hör till, men den är så vintrig. Så nu är det bara att plocka fram min lånade symaskin och sätta i gång. Nu ska ni ha det så bra, så här i början på veckan! Vi hörs nog i morgon.
                                              Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0