Knalledagen

Då var solen tillbaka igen. 12 grader är det nu på morgonen och dom har lovat en fin sommardag. Knalledag är det så man går väl ut en sväng bland andra Älvsbybor och annat löst folk. Men det blir efter lunch. Först blir det en dusch och Emmerdale. Gör en soppa på broccoli till lunch. Sen efter disken ta jag hissen ner på Storgatan och blandar mig med folket.

I går kväll såg jag en film "Grey gardens" på ettan. En sann historia om en mamma och hennes dotter. En otrolig berättelse. Efter den såg jag en dokumentär om "Kvinnor som mördar". Lika otrolig den, hur man kan tro att man gör det perfekta brottet, men åker dit hur enkelt som helst. Bäst att man håller sig på den lagliga sidan. Fast om man tänker på Mats Alm, som säkert blir fri fast alla vet vad han har gjort. Då kan man undra. Och sen får en massa pengar. Men det måste väl vara en engångsgrej.

Ikväll blir det väl en afton med "Morse" på nian. Trean visar en film "In love and war" med Sandra Bullock. Men jag är ganska less på henne. Hon verkar ju vara med i alla filmer nu för tiden. Därför blir det Morse. På tal om less, kan jag säga att jag börjar vara less på mig själv också. Men det är bara att stå ut!

Gjorde fisken i går som jag sa. Och det var supergott. Men stackars Matte som satt och letade ben hela tiden. Han brukar äta mycket fortare än mig. Men i går var jag dubbelt så snabb som honom. Jag stekte ju fisken hel i ugnen och sen fileade jag den. De ben som var kvar var lätt räknade, själv hittade jag bara ett. Men det är klart, att jag ser ju sämre än Matte. Själv säger han, att när han äter fisk med ben i får han känningar (diabetes) innan han har ätit färdigt. Stackars han! Synd, när man har halva frysen med ädelfisk. Får väl göra nåt annat till Matte när jag äter fisk.

Tänk att veckan nu är slut och det är lördag i morgon. Melodikrysset! Tycker inte det var länge sen jag löste det. Tänk om man skulle vinna nåt nån gång. Skulle gärna ta emot ett armbandsur. Det har jag ju inget. Efter alla år som jag löst detta kryss, skulle det sitta fint. Sån tur har jag inte.  Köpte två trisslotter för en vecka sen. Tji vinst! Som vanligt kan jag säga. Tänk att vinna några tusen. Skulle köpa lite nya kläder, en dator och eventullt en blommig Ektorpsoffa från IKEA. Vilken lycka, tror jag i alla fall.

Just nu spelar radion "Higher" med Johan Becker (Star Pilot). Jag tycker han är så bra. Får se om jag hinner med nån städning i dag. Troligtvis inte. Men dammet är väl kvar tills i morgon förstår jag. I alla fall ska jag duscha nu. Ha det så bra govänner! Vi hörs, så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0