Det börja skymma mot natten

Värmen håller i sig. I går kväll, eller natt, märkte jag att det har börjat skymma. På sätt och vis är det ju skönt när det blir mörkt, men det betyder också att sommaren går mot sitt slut. Men ett tag har vi kvar i ljuset. Till nästa sommar ska jag försöka få tag i mörkläggningsgardiner. Det är inte roligt när solen letar sig in mellan persiennerna, och väcker mig tidigt. Men det är lätt att vara efterklok.

Har nyss kokat några potatisar. Tänkte ge Matte bacon, ägg och stekt potatis till lunch. Om han nu kommer till lunch. Eventuellt skulle han fara och fiska med en kompis under dagen. Normalt skulle jag säga jippi, och tänkt på all fisk jag skulle få. Men nu har jag så mycket fin fisk i frysen, så jag säger inte det. Till middag idag blir det nog makaroner och köttbullar. Skriver "nog" för jag hinner ändra mig flera gånger.

På TV i går kväll såg jag "Miss Marple" och sen en film med Morgan Freeman "Och han älskade dem alla". Sen vart det sängen och en skön sömn. I kväll ser jag "Himmelblå" på ettan. En norsk serie som jag sett förut och som nu kommer med en fortsättning. Sen blir det en annan film med Morgan Freeman, "I spindelns nät", eller en film med Clintan "För en handfull dollar". Har inte bestämt mig en. Visserligen om jag ska se filmen med Clintan, får jag skippa "Himmelblå". Fast jag tror det går i repris. Ettan brukar visa serier i repris. Bäst att kolla upp det.

Annars har jag inget planerat i dag. Blir väl att sticka en stund. Blir arg när jag inte har nåt att läsa. Hade jag inte haft så ont i tån skulle jag ha knatat till biblioteket. Har reserverat tre böcker där, av Elsie Johansson. Det är "Glasfåglarna", "Mosippan" och "Nancy". En triologi som jag har tänkt läsa för länge sedan. Men det har aldrig blivit av. Men nu ska det hända. Ska jag be Matte fara förbi biblioteket? Han kan ju inte säga mer än nej. (Men han är för snäll för att göra det). Ska kolla på bibliotekets hemsida om böckerna är klara för att hämtas.

Ni får väl höra i morgon hur det går. Ha det nu så bra. Och Vivi, mina tankar är hos dig och Olle.  Vi hörs i morgon om inte jag har kastat ut datorn. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0