Magdalena

Om ni visste hur jag har slitit för att ta mig in på denna sida. Till min blogg menar jag. Håller på att bli tokig på min dator. Inget verkar funka som det ska. Soporna väntar snart.  Men det har jag väl sagt förut, tror jag.

16 grader ute och lite molnigt och en svag vind. Regnade i går kväll när Jocke och hans familj var här och åt lasagne. Det var en rolig kväll när många minnen kom upp. Det var mest pojkarnas minnen som det talades om. Från deras barndom. Roligt var det i alla fall, jag tror till och med Tova och Oscar tyckte det var kul.

Sen var det "Miss Marple" på TV som jag såg på. Sen såg jag dansarna, och det var ännu en tjej som åkte ut. Nu är det två tjejer och sex killar kvar.

Nu har jag tre böcker att läsa. Matte var på biblioteket och hämtade dom. Det är Elsie Johanssons "Glasfåglarna", "Mosippan" och "Nancy". Ska bli intressant att läsa en för mig ny författare. Dessa tre böcker är en trilogi. Ska sätta tänderna i den första i dag. Längtar!

Måste på Ica och handla idag. Men först ska jag ta en dusch och laga lunch. Det blir minestronesoppa. Till middag ska jag göra en ris och skinkgratäng. Har gjort en lista på vad jag ska ha från affären. Om nån tror att jag ska köpa jordgubbar så är det sant. Nu är det ju norrbottniska gubbar, från Sikfors just nu. Har ännu inte hittat nån lus i kartongerna. Det är nog inte lusår i år.

Tänk att i morgon är det fredag igen. Och rötmånaden börjar. Känner några Magdalena men på håll. Ett av dom namn, som var på förslag när Isabel föddes. Men det blev Isabel (Björn Afselius fel), Caterina efter sin franska farmor och Sofia efter sin mormor. Nu har Sofia blivit Sofie av nån konstig anledning. Så kan det bli när nån trycker på fel knapp. Men det spelar väl ingen roll. Det är ändå samma unge. Gullunge som nu är stor.

Nu ska jag duscha och må väl i vattnet. Sen sätter jag på TV-n och ser "Aidensfield" och "Emmerdale" medans jag kokar soppa på en pasta. Om jag får igång datorn i morgon, så hörs vi då. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Margareta Bäcklin

Hej Jane !

Bra att du har lite trevlig läsning framöver.

Har du inte läst, "I denna ljuva sommartid" av Mari Jungstedt, så är det ett boktips från mej.



Ha det så bra!

M.

2010-07-22 @ 11:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0