Festivalfunderingar

Mannheimer & Tengby på radion tillsammans med frukost. Alltså, söndag morgon. Frukost består av painriche med prickig korv och kaffe. Ute är det -17 grader och soligt. Blir en riktig glidardag. Tyvärr har jag nu läst ut boken så jag får väl läsa i Året Runt.

Kunde inte låta bli att se Melodifestivalen igår. Jag brukar ju inte se den men pga min nyfikenhet på Dolph Lundgren kunde ja inte låta bli. Kommer ihåg honom från min ungdom då han hette Hans Lundgren. Måste säga att han ser fräsch ut för sin ålder. Om jag sen ska säga nåt om låtarna så tycker jag inte att det var nåt att älska. Den enda låt som jag tyckte om, och det beror på framförandet, var Jessica Anderssons. Hon fick mig berörd. Man kan märka vilka som röstar, kvinnlig puplik i yngre ålder, som röstar på yngre män. Och det är ju inget att säga om, både Salem och Ola är ju flickfavoriter. Anders Ekborg är ju en bra sångare men vilken tråkig låt han sjöng. Jag vet inte om jag orkar se fortsättningen av denna såpopera. Vi får se nästa lördag.

Nu säger jag bara EMIL! Vilken sprintåkare han är. Jag menar naturligtvis Emil Jönsson och hans sprintlopp igår i Kanada. Han vann med ca 100 m före tvåan. Och när han kommer i mål ser han ut som busEmil i Lönneberga. Ska bli kul att se honom i OS.

Skellefteå vann över HV71 igår med 3-2 (ishockey). Dom (SAIK) ligger femma i tabellen och i morgon möter dom fyran Färjestad i Karlstad.

Funderar på om jag ska måla fotoramar. Det är ramar som jag har i allrummet. Nu är dom trävita men hade tänkt måla dom mörkbruna så alla ramar blir enhetliga. Ni märker att det kliar i fingrarna för att göra nåt. Få se hur det blir.

I morse tog jag den sista pencillintabletten, så nu är det bara att hålla tummarna. Bandaget som jag har på benet har hasat ner en bit (ca 3 cm) men det kanske inte gör nåt. Ska ju ta bort det i morgon innan omläggningen. Sen ska jag lämna prover i morgon bitti (för sprutan). Detta var dagens sjukrapport.

Nu ska jag lämna er och gå in på farmville och mjölka mina kor och se hur det går med stallbygget. (Ni tror väl inte att jag är klok). Ta ni och gå ut på en prommenad. Jag hoppas att ni har lika vackert väder som jag. Vi hörs i morgon så hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0